Eindhoven

Orchideeënstraat

 • Terraced house
 • 83
 • 2
 • Soft furnished
Price € 325.000,-

Description

Klussers opgelet! Deze leuke jaren ’30 woning kan met wat liefde omgetoverd worden tot een geweldig en heerlijk huis in de fantastische wijk Stratum. Alle denkbare voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig.

De woning is niet voorzien van centrale verwarming. In de woonkamer is een gaskachel aanwezig.

INDELING

Begane grond

Entree. In de hal tref je het toilet, de trapopgang en toegang tot de royale woonkamer.

De ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van ruim 20m2 en is voorzien van een houten vloer.

Via de dubbele deur in de woonkamer heb je toegang tot de tuin. Daarnaast is hier ook de opening naar de eenvoudige keuken. Vanuit de keuken heb je nog toegang tot de berging.

De zeer diepe tuin gelegen op het noorden. Met aan de achterkant nog een ruime garage van ruim 17m2.

Eerste verdieping

Royale overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de zolder.

DE WONING IS UIT TE BOUWEN OP DE BEGANE GROND MIDDELS EEN UITBOUW. DE DIEPE ACHTERTUIN LAAT DIT TOE, ZODAT ER NA HET ZETTEN VAN EEN UITBOUW NOG RUIM VOLDOENDE TUIN OVERBLIJFT. DAARNAAST IS HET MOGELIJK OP DE ZOLDER 2 GROTE DAKKAPELLEN TE PLAATSEN, ZODAT HIER EXTRA SLAAPKAMERS GEREALISEERD KUNNEN WORDEN. DUS VEEL M2 WONEN TOE TE VOEGEN EN DUS OOK WAARDE VERMEERDERING VAN HET PAND.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Read more

Location

Features

Orchideeënstraat
5644 NL
Eindhoven
Price:€ 325.000,-
Furnishing: Soft furnished
Number of rooms: 4
Number of bedrooms: 2
Deposit: € 32.500,-
Available from: 18-10-2023
Surface: 83 m²
Location: Residential area
Type: Terraced house
Gas, water & light: Exclusive

Extras

 • Garden
 • Parking
 • Storage
 • Soft furnished
 • Balcony
 • Garage
 • Immediately available
 • Lift
Contact page

Let us help you find a home

Free search

We will let you know when we have a suitable property for you in our database.

Free registration

Premium search

We will actively search for a property for you and guide you through the entire process.

Hire us

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.